Torsdag och vi var på Företagarnas Misstagens Mästare i Växjö

//Torsdag och vi var på Företagarnas Misstagens Mästare i Växjö

Torsdag och vi var på Företagarnas Misstagens Mästare i Växjö

Idag 26 oktober var det dags för Misstagens Mästare i Växjö, som anordnas av Företagarna.

Väldigt inspirerande dag med talare som Laila Bagge och ”Glada Hudiks” Per Johansson och några till.

Per Johansson berättade om den spännande resan som han gjort med teatergruppen ”Glada hudik”, som nog de flesta känner till vid det här laget. Väldigt bra och  Pers inlevelse i berättelsen är super. Det märks att det det är teater som ligger honom varmt om hjärtat.

Serieentreprenören Laila Bagge, ett namn som ingen kan missat med program som Idol, radiopratare och mycket mer berättade om sin entreprenörshistoria, och resan gick från Löddeköping via Halmstad, Stockholm, till Japan och Usa and back to Sweden.  Misstag och möjligheter går ofta hand i hand, och Laila berättade t  ex att när det gäller vin är det viktigt att tänka på procenten!  Är du intresserad av att veta vad det handlade om, ta möjlighet att uppleva Misstagens mästare 9 november i Göteborg! Länk till evenemanget hittar du här. 

 

Företagarna är en av de nätverk och föreningar som vi är medlemmar i, och driver ett viktigt arbete för att underlätta för Sveriges företag.

 

Imorgon fredag är det som vanligt lunchmöte med BNI Team Loken i Växjö. Är du företagare och intresserad av världens största affärsnätverk, ta kontakt med oss på kontoret@smalandsauktioner.se så ordnar vi med en inbjudan dit…och gratis lunch tackar man väl inte nej till 🙂

Smålandsauktioner erbjuder helhetslösningar när det gäller dödsbo, avveckling av företag och konkurspartier. Vi  säljer det mesta, allt ifrån småsaker, fyndlådor till fordon och exklusiv konst. Välkommen att ta kontakt med oss.

By | 2017-10-27T00:28:35+02:00 oktober 27th, 2017|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Torsdag och vi var på Företagarnas Misstagens Mästare i Växjö

About the Author: