Nyheter från Smålandsauktioner 8 april

//Nyheter från Smålandsauktioner 8 april

Nyheter från Smålandsauktioner 8 april

287 objekt ute på dagens auktion, från fyndlådor till möbler, gjutjärnskamin och tavlor.

Det är många spännande nyheter på gång, bl a så kommer vi byta lokaler inom kort, mer info om det kommer. Därför är det extra viktigt att du som har köpta saker ståendes betalar och hämtar det så fort som möjligt.
Det kommer bli ett spännande år med fler projekt och nyheter, så håll koll på hemsida och Facebook.

Ny lokal, mer struktur och bättre flöde av auktionsobjekten kommer bli bra för alla. Det ger oss en bättre kontroll och det kommer oxå korta ner utbetalningstiderna för inlämnare, eftersom vi kommer bli hårdare på att inköpta objekt betalas och hämtas i tid.

Webbshoppar

Vi jobbar även på för fullt och dagligen kommer det ut nya saker på webbshopparna fyndabilligt.nutrollania.sewebbsmycken.com och storfiskaren.nu

Utförsäljningen av Team Sportia fortsätter på fyndabilligt.nupassa på att köpa underställ, vantar, strumpor, skidjackor och mycket mer med upp till 80 % rabatt mot ordinarie butikspris. Nya saker kommer ut dagligen, och självklart finns det mycket mer saker.
Vi får in nya partier varje vecka med saker, bl a är det verktyg, svetshjälmar och Samsonite väskor på väg in.

Webbsmycken.com , smycken och accessoarer för vardag och fest. Silversmycken, läder, klockor och även OCK Sweden som är ett märke med nickelfria smycken.

Storfiskaren.nu – när du vill kasta pengarna i sjön. Jakt och fiskeutrustning från bl a Abu Garcia, Daiwa, Fladen Fishing, Berkley och många fler.

Trollania.se – En värld av fynd för alla. 


En stor variation av objekt. Som vanligt är det realtidsauktion på hemsidan, och som startar 17.00. Lägg dina maxbud innan, eller var med i den spännande auktionen.

Har du sistaminuten frågor eller problem att logga in så är vår jourtelefon igång från 15.00, på det vanliga kontorsnumret 0470-571388.


 Nästa auktion är söndag 15 april.


Har du saker du vill sälja?

Vi köper och tömmer hela hem, dödsbo och partier. Vi erbjuder snabb fullservice där vi värderar, packar, flyttar och städar huset eller lägenheten.

Vi jobbar över hela Sverige, men främst i Småland, Kalmar och Blekinge. Tag kontakt med oss på mail eller telefon så tittar vi på det. Vi kan både köpa och ta emot till auktion, och vi kan hjälpa er med fullservice med transport, försäljning och städning.

Även inbördes auktioner vid t ex dödsbodelningar samt gårdsauktioner på plats.


Hälsningar från

Christoffer, Tina, Joakim, Annika, Ulf, Shaban, Dan och ...? Vi söker fler medarbetare till våra bolag bl a inom marknadsföring, fotografering, flyttning och städning. Tag kontakt med Christoffer för mer info.


 *************************
 Smålandsauktioner.se
 Verkstadsgatan 14A
 352 46 Växjö, Sweden
 +46 (0)470-571388, kontoret.
 www.smalandsauktioner.se
 Öppet i lokalen vardagar 10-18:00, lör 10-13.00
 Gilla och följ oss på Facebook och Instagram
 Bankgiro 5214-4896, swishnr 123 355 37 32
 *************************
By | 2018-04-08T13:16:01+02:00 april 8th, 2018|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Nyheter från Smålandsauktioner 8 april

About the Author: