Kontaktsida 2019-03-05T08:26:48+00:00

Välkommen till oss på Smålandsauktioner. Vi har slagauktioner på nätet varje söndag. Vi köper och tar hand om dödsbon, företagsavvecklingar, hela samlingar men även enskilda objekt kan lämnas in till oss för försäljning. Slipp allt krångel med egna annonser och visningar, kom till oss så hjälper vi er.

Våra populära realtidsauktioner på söndagar når ut till intresserade köpare över hela världen, och bland våra köpare finns personer likaväl från Växjö som Tyskland, Usa och Saudiarabien.

Nätauktioners styrka är enkelheten och smidigheten att kunna buda hem auktionsobjekt vart i världen man än befinner sig.

Vår koncern är uppdelad på tre bolag, Smålandsauktioner, Smålands Flyttexpress och Smålands Partihandel. Det gör att vi har större möjligheter att hjälpa våra kunder med olika projekt, allt ifrån värdering av bohag till flyttningar, flyttstädning, avveckling av företag och konkurspartier.

Inga uppdrag är för små eller för stora. Vi har även ett stort nätverk av samarbetspartners, både inom och utanför Sverige

Ta kontakt med oss via mailadressen kontoret@smalandsauktioner.se, Facebook eller använd mailformläret här nedanför.

Du kan också ringa under våra öppettider tisdag-fredag 12.00-18.00 samt lördag 10-13.

Vår besöksadress är Illervägen 4, 352 45 Växjö

Använd gärna mailformuläret här nedanför.